AKTUELNO

Dragana nije htela da otkriva ime pevačice, ali Zorica nije mogla više da ćuti!

Tokom večeri Zorica Marković i Stefan Milošević Panda našli su se u kupatilu, gde su pokrenuli priču o Dragani Mitar i Edisu Fetiću. Naime, tokom dana u emisiji ,,Pitanja gledalaca" otkriveno da je Fetić imao aferu sa jednom popularnom pevačicom sa domaće estrade, ali Dragana nije htela da otkriva njen identitet.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je Zorica pričala o poznanstvu sa Edisovom porodicom, otkrila je i identitet pevačice, a u pitanju je bila Katarina Živković, kako je Markovićka navela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njega znam iz kafane, njegova i njena porodica su patrijarhalne, on je malo preskočio... Počeo da vršlja po beogradskim splovovima. Oni su mene zvali na rođendan kad je bio Jocin, nisam imala potrebu, jer to nije bilo prijateljstvo, a i nisam mogla da idem jer su mi kod kuće bili majsotri. Otkad je izašla iz Zadruge, oni su zajedno. On je večito pravio sr*nja! Razvlačio je godinu i po dana. Ja mrzim takve mehure. Ista priča kao Kija i Sloba. Još je Sloba imao šansu da kaže da se zaljubio, da preda papire za razvod. Da li je to problem? Jeste, ako nemaš m*da! Ovde, imao je godinu i po dana da se razvede, ako je to ljubav, zbog koje si došao ovde, a imaš troje dece. Ona je urbana žena, lepa brate, u p*čku materinu! Gledam ovaj ćuti, oni su tog mentaliteta, ja sam gledala i scene sa Tomovićem, to ne možeš da zamisliš, koja je to strast, drpanje, šta su u izolaciji radili i on mrtav hladan kaže da je to okej, a on ušao zbog nje. Ona se njemu sveti za Katarinu Živković - pričala je Zorica.

Da li je Zorica ispričala istinu i da li su sve njene tvrdnje zaista tačne, ostaje nam da saznamo.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'