AKTUELNO

Nije više mogla da ćuti!

Ovonedeljni vođa Mima Žiković imala je tu čast da uživa u svim čarima hotela Zadruge i to sa njenom omiljenom cimerkom Mionom Jovanović. Kako je u Beloj kući nastala bura zbog tvrdnje svih takmičara da između njih dvoje postoji nešto više od prijateljstva, ovoga jutra dogodilo se nešto što će njihova uverenja možda i potvrditi.

Naime, Mima je započela raspravu sa njom aludirajući na njena druženja sa muškarcima, a onda je pokušala da joj prebaci da je navodno Miona ta koja je pokazivala znake ljubomore kada se poljubila sa Filipom Reljićem.

Ti si posle svega otišla da pričaš sa čovekom koji mi je udario šamar! - počela je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro, što si ti onda pričala sa Đedovićem? - pitala je Miona.
Tad sam samo bila besna, ali, posle je on mene udario! A, ti bi bila sa Đukićem samo kad bi te muvao! Ti si poludela kad si videla da sam se poljubila sa Reljićem! - rekla je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je Mioni zasmetalo to što je Živkovićeva izgovorila, ona je povišenim tonom počela da je vređa, a niko je nije video, a ni čuo da tako nešto izgovara za stolom.

Ja ljubomorna? Mima, ubi se. Se*e mi se više od toga da ja moram do 9h da se svađam! Srce mi preskače, tresem se, ti mi ovde guraš jorgan, guraš me...ma, teraj se u pi*ku materinu sa tim! Pusti me da se iskuliram, previše me diraš, jer ne vidiš svoje ponašanje! - rekla je Miona.
Samo se stavi na moje mesto, da je tebe neko šamarao, a da ja posle pričam sa tom osobom. Pa, ja bih tu osobu ubila! - rekla je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidim dokle vodi ova situacija, ne želim da se svađam sa tobom

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'