AKTUELNO

Sve su joj sasule u lice!

Voditelj Milan Milošević naredno pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca" pročitao je za Taru Simov, a bilo je u vezi sa Ivom Grgurić. Naime, dok je Simova bila odsutna zbog operacije slepog creva, počele su spekulacije da je Iva prišla Matije Matijeviću, kako bi flertovala sa njim.

Grgurićeva je to demantovala, a sada je došlo vreme da sve izađe na videlo.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre svega na mene ne može niko da utiče. Iva je sedela pored Mateje, ista ta Iva se muvala sa njim. Isto tako je i Mina grlila Mateju za Novu godinu, pa zato i ne razgovaramo. Iva sedi pored mog dečka dok ja nisam tu. Kada sam joj zamerila, ona mi je prebacila da sam ja skakala na njenog dečka (Stefana Karića). Ja znam njegovo celo društvo, ja imam pravo da ga zagrlim. Ja sam ispala nekorektna prema Sukiju, jer sam dobra sa nekim sa kime on nije dobar. Ne želim da te mešam u ovo, ali ja sam sa Ivanom komentarisala to - ispričala je Tara.
Ja Taru i dalje volim, ako sam joj oprostila sve uvrede, ja sam sela između Relje i Kendija, sedela sam tu dva dana. Mateja je u jednom trenutku prešao da sedne pored Kendija. Ti si sledeći dan došla, tako da je samo jedan dan sedeo tu. Tako da sam se odmah sklonila, nakon što mi je ona tražila, ja ne volim zauzete momke. Nije mi uopšte na mapi, ja poštujem njihovu vezu, poštujem i Mateju i nju. Kad je bila Nova godina, Stefan me je pitao šta se dešava između nas dve, ja sam rekla da razumem njeno stanje, i da je takva zbog nekih privatnih problema, ali smatram da je ona pogrešila, mislim da je ovo bespotrebno - pravdala se Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo je čudno svima, ne samo meni, mogla sam to da primetim naglo menjanje mesta. Upravo to mogu da kažem da ja kada sam raskinula sa Filipom, odmah je prišla njemu. Odjednom je imala drugačije grimase, kada je otišla sa Marijanom u hotel, ta neka ledena kraljica, a sada ima pogled miroljubive devojke - raskrinkala je Ivana Šopić.
Ja sam rekao Tari da između Ive i mene nema ništa. Ja ovde sedim četiri meseca, i to su mi zamerili zašto dozvoljavam nekome da uzme moje mesto. Ja sam rekao Tari to, nisam bio nesiguran, ali oko mene može da sedne deset golih devojaka, ali ja ako sam sa tobom, onda sam sa tobom. Ne volim da se mešam kada ima konflikte sa ženama - oglasio je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'