AKTUELNO

Sve joj sasule u lice!

Naredno pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je za Mariju i Miljanu Kulić, a bilo je u vezi prošlogodišnje zavrzlame koje su zadrugarke priredile za Draganu Mitar.

U prošloj "Zadruzi" ste Marija i ti skinule presvetu Draganu da se lažno skida, da li mislite da je Tomović ove godine napravio još glupljom? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, videla sam kako priča sa Ognjenom, a kako priča ovde, mi smo sada kao majmuni, ona nije sada ništa, a bio kod sina na rođendanu, ucenjuje ga da donese papir da se razveo, a onda nemaju ništa, opravdava sebe, zbog toga što je ušla u odnos sa Tomovićem. To što je rekla da je shvatila da je pogrešila što je bila iskrena u prošloj sezoni, a opet sada radi najgore stvari. Njen moral je katastrofa - odgovorila je Marija.
Mislim da Dragana nije glupa, nego ima strategiju. Ona vrti priču oko sebe, ja to ne bih sebi dozvolila, jer me srce vuče. Mene te stvari ne zanimaju, ali što se Dragane tiče, ja je podržavam u svemu, smatram da je jako inteligentna i da je visprena - ispričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'