AKTUELNO

Porodica ne krije olakšanje nakon vesti da je "Malčanski berberin" uhapšen.

- Otišao je od kuće krajem juna, a ja sam prijavio njegov nestanak 6. jula. Prijavio sam ga iz straha da ne počini neko krivično delo, kao što je ranije već radio, a strah mi se obistinio – kaže eksluzivno za Pink otac Ninoslava Jovanovića, poznatog kao „Malčanski berberin“.

Foto: Printscreen MUP Republike Srbije

Slaže se da će posle njegovog hapšenja žitelji Malče biti mirni, a biće mirna, kaže, i njegova porodica.

- Strahovali smo za dete, molili smo se da je živa i zdrava. Kada je nađena, nama je 50 odsto bilo lakše, a za njega: baš kako hoće! On je svoju karijeru završio. Jeste mi sin, ali zaslužio je najstrožu kaznu i da više nikada nije na slobodi! Samo na vešala za njega, na turski način! – kaže njegov otac. 

Foto: Informer.rs

Snaja Ninoslava Jovanovića, odnosno supruga njegovog rođenog brata, kaže za Pink da sa Ninoslavljevim bratom ima dvojicu sinova i da su „jedna obična, normalna porodica“. 

- Drago mi je da su Ninoslava konačno uhvatili, da novinari i cela Srbija prestane da priča o nama i da možemo da nastavimo da živimo normalno, prvenstveno moja deca, ali i ostatak porodice. Nama je ovo bilo katastrofa, kao i mom suprugu i svima nama – kaže snaja. 

Ističe da je policija radila svoj posao, ali da je Jovanovićev nestanak prijavljen još početkom jula. 

Foto: Informer.rs

- Prijavili smo da ga nema, da je vršio dela kakva je vršio, a celog leta nisu imali osnova da ga traže. Nažalost, to je propust u sistemu, za koji nije kriva ni policija – kaže snaja. Ističe da je Ninoslav prema njoj bio korektan i smatra da su njemu „ciljna grupa“ devojčice, a ne starije žene.

- Radi manipulatorski i na strah, pa je lakše da upravlja detetom nego odraslom osobom. Jako mi je laknulo što je uhapšen i drago mi je što će i moja porodica biti mirna – kaže ona za Pink. 

Podsetimo, nakon 17 dana potrage, "Malčanski berberin" je danas napokon uhapšen.

#Hapšenje

#Malčanski berberin

'