AKTUELNO

Ninoslav Jovanović zvani Malčanski berberin uhapšen je na groblju u selu Malča 20 kilometara udaljenom od centra Niša.

Jovanović, osumnjičen za otmicu, Monike Karimanović (12) uhapšen je zahvaljujući vrlodobroj saradanji građana i policije.

Stanovnik Malče Petar Cekić primetio je Jovanovića u trenutku kada je osumnjičeni pobegao iz njegovog domaćinstva u kom se krio prethodne noći i prepodne. Cekić je video Jovanovića kada je silazio sa sprata senika.

- Otišao je prema podrumu i savio se prema podrumu da ga ne vidimo. Srećom, video sam ga, on je pobegao na kapiju, a ja sam odmah pozvao policiju – priča Cekić.

Inspektori u civilu i uniformama odmah su ogranizovali potragu i uhapšen je posle 20 minuta na groblju na obodu sela, 200 metara od kuće u kojoj žive njegovi roditelji.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovanović je priveden u blizini zemunice koju je najverovatnije iskopao tokom prethodnihmeseci dok je pripremao logistiku za otmicu maloletne devojčice.

Pretpostavlja se da je ovo bila samo jedna od zemunica.

U trenutku hapšenja višestruku silovatelj i pedofil nije uspeo da pruži otpor policiji.

Brzo su mu stavljene lisice na ruke. Bio je vidno malaksao, iscrpljenod bekstva, blatnjave obuće i odeće.

Foto: TV Pink Printscreen

Bliski susret sa Jovanovićem opisala je još jedna stavnovnica Malče.

- Ja sam ga videla pred vrata, bio je crn, neobrijan i prljav. Mnogo smo seuplašili. Pozvao me njegov otac i zahvalio se što smo ga prijavili. Kazao je damira nisu imali  - navodi Svetlana Cekić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako kaže, Ninoslav je nešto pričao, ali nisu razumeli šta.

Priveden je u policijsku upravu Niš i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, nakon čegaće biti priveden na saslušanje.

Jovanović u svom dosijeu ima više od 30 krivičnih prijava, 11 puta je osuđivan za krađe,teške krađe, razbojništva, obljubu, silovanje maloletnica i do sada je uzatvoru proveo više od 20 godina. 

Autor: M. Mijatović

#Hapšenje

#Malčanski berberin

'