AKTUELNO

Ovo mu je teško palo!

Milan Petković nije mogao da se sabere, s obzirom na to da su ga savladale emocije kada je ugledao brata, njegovu suprugu i njihovo dete. Milana su pozdravili i drug, ali i njegova supruga.

Foto: TV Pink Printscreen

Milana je najviše pogodilo što ih nije dugo video, kako je naveo, i zamolio da se pusti sledeća čestitka. U Petkovićevoj čestitiki brat mu je poručio kako roditelji nisu u stanju da ga pozdrave, ali nije detaljisao i pričao zbog čega.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ih dugo video. Ona je trudna opet... - rekao je Milan, a zatim je otišao u kupatilo kako bi se umio. Kada se vratio, poručio je:

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo mi je najbolji prijatelj. On je jedna od osoba koja je zadužena što sam krenuo da pevam i snimam pesme. Jedini RNB pevač sam bio u Vranju. I on je bio taj koji me je u sve to uveo. Roditelji su otišli u Ameriku da žive gore i rade. Moji roditelji su otišli ranije još. Živeli su u Vranju, ja sam pre devet godina došao u Beograd. Bio sam sam sve te godine. Na kratko su bili pre ulaska u rijaliti. Moj otac je bolestan, ima tumor, morali su da ga operišu. Pa su se vratili. Ovo je moj rođeni brat. Godinama sam sam slavio Nove godine.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'