AKTUELNO

Ovo mu je teško palo!

Emina Jahović ponovo je stavila tačku na vezu sa Sadetinom Saranom, iako su nedavno domaći mediji preneli informaciju da ljubav između njih dvoje cveta i da je pevačica svog izabranika napokon upoznala sa sinovima.

Foto: Instagram.com

Turski mediji javljaju da je Sadetinu teško pao ovaj raskid, zbog čega je navodno završio i u jednoj privatnoj klinici gde se leči od depresije.

Sadetin najviše vremena provodi pored jezera i na bazenu. Istu kliniku je posetio kada se rastao od supruge – rekao je neimenovani izvor za tursku štampu i rekao da je Saran sada tamo jer mu je teško pao raskid s pevačicom.

Foto: Instagram.com/yaemina

Sadetin je na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju iz klinike uz komentar: "Naši životi su baš onakvi kakvo je i okruženje u kojem se nalazimo", sa druge strane tamošnji mediji prenose da je pevačica odlično prihvatila raskid veze sa Saranom.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, nedavno je Emina Jahović u emisiji "Premijera - Vikend specijal" pričala o tračevima da je raskinula sa svojim dečkom.

Ja nikada nisam nikoga tužila, jer je to bacanje perja u visinu. Svi imaju pravo da pišu, mi smo izabrali ovaj posao, javne smo ličnosti. Ono što je u našoj savesti, verujem u to. Moja majka to teško podnosi, a posebno moj brat. Jako sam ispunjena, svojom porodicom i poslom, a i u životu sam super - rekla je Emina Jahović svojevremeno u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Autor: Pink.rs

#Emina Jahović

#Sadetin Saran

'