AKTUELNO

Boško Obradović i Marinika Tepić iz Saveza za Srbiju sinoć su opet zahtevali ostavku ministra policije Nebojše Stefanovića i to ponovo na osnovu njihovih laži.

Njih dvoje su plasirali na mrežama snimak na kom se kako su tvrdili vidi održavanje skupa Srpske desnice Miše Vacića u policijskim prostorijama u Nišu. Ubrzo se ispostavilo da je u pitanju samo još jedna laž i da je reč o prostorijama mesne zajednice.

Snimak je sinoć okačila aktivistkinja Saveza uz poruku "zloupotreba policije u političke svrhe" i tvrdeći da je skup održan u sali Policijske ispostave Pantelej u Nišu. 

Uskoro se nadovezao Boško Obradović zahtevajući ostavku ministra policije Nebojše Stefanovića zbog organizacije tribine političke stranke Miše Vacića u Policijskoj stanici u Nišu, a Marinika Tepić je otišla i dalje tražeći da policijska ispostava bude zatvorena, Rebić smenjen, a Stefanović i smenjen i uhapšen.

Saopštenje Direkcije policije MUP-a koje je usledilo razotkrilo je da se radi samo o još jednoj u nizu laži Đilasovaca.

Direkcija je saopštila da su apsolutno netačni navodi pojedinih opozicionih političara da se skup "Srpske desnice" održao u prostorijama Policijske ispostave Pantelej.

-Pomenuti skup je održan u zgradi u Knjaževačkoj ulici koja je vlasništvo lokalne samouprave i u čijoj je isključivo nadležnosti korišćenje iznajmljivanje sale u kojoj su bili aktivisti "Srpske desnice". Policijska ispostava Pantelej koristi samo jedan deo pomenute zgrade, ali ne i navedenu salu, dok se u drugom delu ovog objekta nalazi Mesna zajednica "Moše Pijade -navodeno je u saopštenju.

Iz Direkcije policije su naveli I da su šokirani iznošenjem skandaloznih neistina od strane pojedinih opozicionih političara i da apeluje na sve da ne šire neistinite informacije i zloupotrebljavaju policiju u cilju svojih političkih obračuna, čime nanose štetu policijskim službenicima koji brinu o bezbednosti svih građana naše zemlje.

Ovim povodom se na društvenoj mreži Fejsbuk oglasio i zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Vidim da Đilasov tandem fantastikus “Obradović-Tepić” ponovo širi lažne informacije, napisao je na svom Fejsbuk profilu Vesić.

-Pa bolje je da neka politička stranka drži promociju u zgradi i sali koja pripada opštini gde se slučajno u delu zgrade nalazi policijska stanica nego što Đilas svaki stranački skup drži u zgradama opština Šabac i Stari Grad. Da ne pričamo o tome da su, nezakonito, deo opštine Stari Grad dali za dopisništvo televizije Šabac - napisao je Vesić.

#Obradović

#Reagovanja

#Tepić

#Đilas

'