AKTUELNO

"Mesecima se vodi bezočna kampanja protiv Nebojše Stefanovića, Marinika mesecima laže, a onda je stigao odgovor iz Moskve, toliko jasan i precizan, da je Marinika ućutala, a Đilas se sakrio u mišju rupu!", napisao je na svom fejsbuk profilu zamenik gradonačelnika Goran Vesić komentarišući lažan snimak Đilasovog SZS o ministru Stefanoviću.

"Prvo je Marinika Tepić, koja je sramotno lagala da je neko iz SNS zapalio moju knjigu, uhvaćena u laži, a njen novi šef Dragan Đilas ju je demantovao, ličnim priznanjem da su članovi njihove stranke izveli to nedelo", napisao je Vesić.

Kako dodaje, neko je mogao i da pomisli da je jednom pogrešila, ali laganje je uobičajeno kada je Marinika u pitanju.

"To se pokazalo i danas kada je Ministarstvo spoljnih poslova Ruske Federacije moralo da demantuje nove gnusne laži Marinike Tepić o potpredsedniku Vlade Srbije i ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću", napisao je Vesić i dodao:

"Zamislite koliko je krupno lagala Đilasova Marinika kada je zbog nje moralo da se oglasi Ministarstvo spoljnih poslova Rusije? Da nije žalosno, bilo bi smešno!

Što bi rekli u Balkanskom špijunu “hoće centrala jednom da pogreši, ali ne sto puta” pa tako se sada jasno vidi da je jedina politika Đilasa i Marinike laž.

#Goran Vesić

'