AKTUELNO

Bivši joj bio galantan!

Perspektivni srpski fudbaler Adem Jaljić potrošio je pravo bogatstvo na, sada već bivšu devojku, manekenku Sofiju Milošević, kupivši joj stan u elitnom delu Beograda.

Prema pisanjima domaćih medija, fudbaler Bešiktaša finasirao je Miloševićevoj luksuzni stan na Dorćolu, gde sada provodi vreme sa novim dečkom, najplaćenijim našim fudbalerom, Lukom Jovićem, ali to nije sve. Ljajić je dragoj, dok su bili u ljubavi, na mesečnom nivou slao pozamašnu svotu noca kako bi mogla da vodi lagodan život u srpskoj prestonici.

Foto: Printscreen Instagram/sofijamilo, Tanjug/AP PhotoManu Fernandez

Naime, glavna tema proteklih meseci u domaćim medijima je Sofijina veza sa fudbalerom Real Madrida, a koji, poput svog prethodnika, troši basnoslovne sume novca na zajednička putovanja sa manekenkom.

Daljina je učinila svoje

Prema pisanjima domaćih medija, Ljajić i Sofija raskinuli su zbog daljine.

Adem je bio veoma darežljiv prema Sofiji tokom čitave njihove veze, a posebno poslednjih godinu i po dana, kada je bilo reči i o braku. Pomogao joj je da otplati stan na donjem Dorćolu, opremio ga, sav nameštaj je iz inostranstva. Adem je tu živeo kada je boravio u Beogradu, a ironija je što tu sada dolazi Sofijin novi dečko Luka Jović. Adem je Sofiji pomagao finansijski i na mesečnom nivou. Zavrtelo bi vam se u glavi kada biste čuli iznos. Ona je navikla na lagodan život, izlaske... Pritom ju je vodio i na putovanja, naravno, uvek su to bili hoteli sa pet i više zvezdica, kupovao joj je skupocene stvari. Sve to nije bilo ništa za Adema, jer je tada igrao u Italiji i zarađivao dva miliona evra godišnje - kaže izvor.

Foto: Printscreen Instagram/sofijamilo

Samo nekoliko meseci nakon raskida sa Ademom, manekenka je smuvala Ljajićevog kolegu Luku. Za njihovu vezu se saznalo kada su uslikani u Madridu, nakon čega su istovremeno objavili fotke iz Portugala. Sofijine komšije na Dorćolu kažu da su viđali Jovića kako dolazi kod nje u stan koji joj je kupio Adem, a prema pisanju pojedinih medija, nedavno mu je pauk odneo skupoceni auto koji je nepropisno parkirao ispred njene zgrade.

Autor: Pink.rs

#Sofija Milošević

'