AKTUELNO

Dugo je i bio veran.

Vladan Vojnović Vojke, koji je pre nekoliko nedelja napustio "Zadrugu", ostavio je tamo zaljubljenu devojku, pevačicu Saru Reljić.

Foto: TvPink Printscreen

Po izlasku on se uopznao i sa njenom majkom Indirom, pa su se priliko jednog video-poziva čuli sa njom i pozdravili je, pa na taj način i obradovali jer se vdielo da su se sprijateljili i da se slažu.

Ipak, on izgleda nije mogao da bude miran napolju, pa je pre nekoliko dana poklekao i prevario Saru.

Foto: TvPink Printscreen

- Pre nekoliko dana Vojke je izašao sa drugovima i, naravno, smuvao se s jednom brinetom. Nije delovao kao da je pijan, tako da ne znam baš da li bi to mogao da mu bude izgovor kod Sare. Ali dobro, dečko je dugo i izdržao, a i verovatno ga je pogodilo ovo sto se dešava između Filipa i Sare - kaže očevidac iz kluba i Vojketov poznanik.

PROČITAJTE JOŠ: UČESNICA ZADRUGE U ŠEMI S DODIKOVIM SINOM: Prevario SUPRUGU SA NJOM? (FOTO)

Foto: RTV Pink

Kako će Sara reagovati kada ovo bude čula i da li će ovo srušoiti sve prepreke za to da bude sa Filipom Đukićem, koji se u poslednje vreme stalno mota oko nje ostaje da vidimo, ali ono što je sigurno jeste da će biti razočarana u njega, jer je delovalo kao da su se oboje ozbiljno zaljubili tokom boravka u najgledanijem rijalitiju u regionu.

Pink.rs

#Filip Đukić

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Vojke Đans

'