AKTUELNO

Humanitarni serijal emisija svakog utorka od 22 sata na TV Pink

Da li su Žarko Lazić i Jelena Matijašević uspeli u do sada neviđenom podvigu serijala “Kuća od srca” – da izgrade dva porodična doma u isto vreme spašavajući tako sedmoro dece, videćemo u finalnoj emisiji sa porodicom Perić, u utorak, 26. februara u 22 časa na TV Pink.

Foto: Promo

Podsetimo, Perići su izbegli sa Kosova i Metohije, a novi dom su pronašli u predgrađu prestonice. Mnogočlanoj porodici trebalo je mnogo finansijskih sredstava da obezbede pogodne uslove za odrastanje sedmoro dece, od dva brata, pa tako njihovi domovi nikada nisu dobili pun sjaj. Zato je “Kuća od srca” odlučila da pomogne i jednom i drugom bratu, da uslovi koji su bili nehumani ostanu u prošlosti i da im vrate veru u ljude i bolje sutra.

Foto: Promo

Foto: Promo

Poslednja emisija sa Perićima biće posebno emotivna, jer trebalo je obezbediti izdradnju dve kuće i organizovati duplo finale. Cilj je bio visoko postavljen. Dve zavese će pasti i tada će dve porodice ugledati kuće koje su građene sa puno ljubavi za njih, koje im otvaraju novo poglavlje života, lepšeg i srećnijeg.

Foto: Promo

Već od narednog utorka “Kuća od srca” stiže u dom neke nove porodice kojoj je neophodna pomoć za bolje sutra.

Pink RS

#Jelena Matijašević

#Kuća od srca

#Televizija Pink

#emisija

#Žarko Lazić

'