AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju!

I ovaj mesec televizija Pink počinje kao zvanično najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore istraživanja agencije Nilsen Audience mensurment. Pink je ostvario značajnu prednost u kategoriji ženske populacije kada je bio gledaniji i od Javnog servisa Srbije.

Tradicionalno u samom vrhu gledanosti našao se naš serijski program, pa su tako serije „Ćerke“, „Elif“ i „Istanbulska nevesta“ među 10 najgledanijih emisija u danu.

Foto: Promo

Blizu 1.200.000 gledalaca pratilo je emisiju „Zadruga-narod pita“, dok se među najgledanijim emisijama u danu našao i naš inforamtivni program.

Foto: Pink.rs

Verna Pinkova publika ispratila je „Nacionalni dnevnik“, „Nacionalni dnevnik u 13“, kao i Jutarnji i Popodnevni dnevnik. „Novo jutro“ nastavlja sa ubedljivo najboljim rezultatitma u odnosu na emisije slične sadržine drugih emitera.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Kako ste prepoznali kvalitet našeg inforamtivnog programa, tako su i naše zabavne emisije među najgledanjim u danu. "Premijera", vaša omiljena emisija o poznatima našla se među najgledanijim formatima u danu, dok je na istoj listi i emisija „Ekskluzivno“.

Foto: Printscreen

Hvala na poverenju i ostanite uz Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'