AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju!

Rezultati gledanosti za jučerašnji dan još jednom su potvrdili lidersku poziciju TV Pink, koja je u danu iza nas bila izbor najvećeg broja gledalaca u Srbiji.

Pink je u jučerašnjem danu bila najgledanija televizija u Srbiji, uključujući i Javni Servis Srbije. Osim u ukupnom broju gledalaca Pink je ostvario drastično bolje rezultate i u grupama gledalaca starosti od 18-49 godina, urbane, kao i ženske populacije.

Pored toga, na zvaničnoj top listi u prvih 10 najgledanijih emisija je čak šest Pinkovih.

“Paparazzo-lov” juče je pratilo preko 1.100.000 gledalaca, te je upravo ova emisija najgledanija zabavna emisija u danu.

Foto: TvPink Printscreen

“DNK” sa udelom u gledanosti preko 24% visoko je rangirana na zvaničnoj top listi, dok je već tradicionalno naš serijski program najgledaniji, pa su tako serije “Ćerke”, “Elif” i “Istanbulska nevesta” u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Većinski deo Srbije se informiše u našem informativnom programu a “Popodnevni dnevnik”, “Nacionalni dnevnik u 13”, kao i “Nacionalni dnevnik” su najgledanije informativne emisije svih komercijalnih emitera.

Foto: TvPink Printscreen

“Novo jutro” je i u danu iza nas zvanično najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera.

Foto: RTV Pink

U susret velikom finalu “Zadruge” gledanost konstantno raste , a u prilog tome govori podatak da je emisiju “Zadruga-Narod pita” pratilo oko neverovantih 32% auditorijuma, dok su se i ostala direktna uključenja u Zadrugu našla u samom vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na poverenju. Vaša TV Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'