AKTUELNO

Da li će Vita izdržati pritisak roka gradnje ili će dići ruke od svega, a deca ponovo završiti u nekom domu?

Kroz mnogobrojne životne probleme je prošla porodica Stamenković, junaci petog ciklusa serijala “Kuća od srca”, pa i u četvrtoj epizodi, ovog utorka na TV Pink od 22 sata, pratimo razvoj događaja koji prete da zaustave gradnju njihovog novog doma. Ovoj devetočlanoj porodici je neophodan krov nad glavom, kako bi sedmoro dece ostalo na okupu, jer ukoliko im ne poboljšaju uslove za život, Centar za socijalni rad će ih ponovo smestiti u neki od Centara za zaštitu odojčadi, dece i omladine.

Foto: Promo

Stamenkovićima je kuća porušena, rokovi za završetak radova se približavaju, a domaćin Vitomir je na gradilištu zadobio ozbiljnu povredu noge. Na nagovor voditelja Žarka Lazića odlazi kod lekara, a za to vreme Jelena Matijašević traži pomoć na drugoj strani. Naime, Vitina supruga Nedeljka, sa kojom je 21 godinu u braku, ima trojicu braća, ali sva trojica odbijaju da pomognu sestri u ovakvoj situaciji.

Foto: Promo

Foto: Promo

Mi babu prebacimo kod dece u smeštaj, žena čuva babu, a njih trojica neka dođu da rade ovde – predlagao je Vita. – Nisu oni nepokretni, svi su sposobni, izvini, molim te. Šta da sutra Srbija zarati, pa moraju na front, a ne babu da čuvaju od 80 godina.

Foto: Promo

Nije Vita krio bes zbog odbijanja šuraka da im pomognu, a onda se dogodila još jedna nezgoda – pokidani su kablovi od dalekovoda, što je dodatno ugrozilo ceo projekat.

Da li će Vita izdržati pritisak roka gradnje ili će dići ruke od svega, a deca ponovo završiti u nekom domu, saznaćemo u novoj epizodi TV serijala “Kuća od srca” ovog utorka od 22 sata na TV Pink.

#Jelena Matijašević

#Kuća od srca

#Televizija Pink

#emisija

#Žarko Lazić

'