AKTUELNO

Da li će porodica Veljović rešiti prve probleme ili će ekipa morati da odustane od njih zbog nepremostivih prepreka, saznaćete u novoj epizodi emisije Kuća od srca.

U šestoj epizodi nove sezone TV serijala "Kuća od srca", gledaoci će upoznati desetočlanu porodicu Veljović, koja živi u veoma lošim uslovima u selu Zabojnica, u okolini Kragujevca.

Foto: Printscreen Youtube

Bračni par, Dušica i Milovan Veljović imaju osmoro dece i žive u trošnoj kući, koja svakog časa može da se sruši i napravi tragediju. Zbog toga će Jelena Matijašević i Žarko Lazić dati sve od sebe da na vreme pomognu ovoj porodici, koja odavno ne zna da li će dočekati sutrašnji dan.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Međutim, javlja se prvi problem i to oko građevinske dozvole - Milovan nije jedini vlasnik zemljišta na kom se gradi kuća, već vlasištvo deli sa majkom, sa kojom godinama ne razgovara.

Foto: Printscreen Youtube

Jelena i Žarko će na sve načine pokušati da izdejtvuju od službenika u opštini dozvolu bez potpisa Milovanove majke, a da li će u tome uspeti, saznaćete u večerašnjoj epizodi.

Sa druge strane, Jelena pokušava da reši i zdravstveni problem jednog deteta, koji nastao usled života u oronuloj kući.

Foto: Printscreen Youtube

Da li će porodica Veljović rešiti prve probleme ili će ekipa morati da odustane od njih zbog nepremostivih prepreka, sazanćete u novoj epizodi, večeras od 21:30h, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Kuća od srca

#Televizija Pink

#emisija

'