AKTUELNO

Američki rimejk jednog od najuspješnijih korejskih filmova svih vremena - “Priča o dve sestre”

Braća Čarls i Tomas Gard potpisuju režiju rimejka jednog od najuspješnijih korejskih filmova svih vremena - “Priča o dve sestre”, s naslovom “Nepozvana” (eng. Uninvited), a na programu Pink 2 je večeras u 22.30 časova. U ovom zastrašujućem psihološkom trileru iz 2009. godine, ispunjenim klasičnim horor scenama, glavne junakinje su dve sestre koje tumače Emili Brauning i Erijel Kebel, a u ostalim ulogama su: Dejvid Strethern, Elizabet Benks, Kevin MekNalti, Džesi Mos, Don Dejvis...

Foto: Promo

Priča počinje kada dve sestre ostanu bez majke, koja je stradala na tragičan i brutalan način. Jedna od sestara, Ana, nakon toga pokušava da se ubije, pa završava na psihijatrijskoj klinici. Iako je 10 meseci bila na terapiji, ona i dalje ne može da se seti šta se dogodilo te strašne noći, ali je bez obzira na sve, psihijatar otpušta iz bolnice.

Foto: Promo

Kod kuće je dočekuje sestra Aleks, otac Stiven, uspešani pisac, i bivša mamina negovateljica Rejčel Samers. Teka tada Ana saznaje da joj je u međuvremenu Rejčel postala maćeha i da joj otac nije dostavljao u bolnicu pisma i video zapise koje joj je Aleks slala.

Foto: Promo

Ana u svom domu postaje opsednuta duhovima i ubeđena da je Rejčel ubila njenu majku, te počinje da smišlja paklenu osvetu...

Ne propustite psihološki triler “Nepozvana” večeras u 22.30 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Nepozvana (Uninvited) | 2009.

#Pink 2

#Televizija Pink

'