AKTUELNO

Goste "Žikine šarenice" biće Zdravko Čolić

Emisija "Žikina šarenica", autora i voditelja Živorada Žike Nikolića, i ove subote od 8:30 časova donosi dobru zabavu, zanimljive goste i kvalitetne priloge.

Gostujući u "Žikinoj šarenici" najavio je da će se pesma koja predstavlja Srbiju na Evroviziji i večeas čuti sa fontane na Slaviji.

Kako je dodao, to je način da se pruži podrška našim predstavnicima u Lisabonu.

- Nove 54 fontane koje će biti izgrađene u Beogradu, neće biti muzičke, ali će ulepšati grad - rekao je Vesić.

Za dobru muziku ove subote biće zaduženi Branka Sovrlić, pobednik prve sezone muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde" Ivan Kurtić, grupa "Bubamara" i klapa "Grapa".

Žika Nikolić ugostiće najvećeg balkanskog pevača Zdravka Čolića, koji će sa gledaocima podeliti utiske sa "Opatijskog festivala" na kom je 1973. godine pobedio sa pesmom "Gori vatra" i tako se plasirao na prestižno muzičko takmičenje "Evrovizija".

Foto: Beta

Zdravko će govoriti i o svojoj popularnosti, pesmama koje je nedavno objavio, ali i projektima na kojima će raditi u narednom periodu.

Foto: Promo

Kao što su gledaoci navikli, emisija "Žikina šarenica" ih upoznaje sa raznim predelima naše zemlje, a ove subote saznaće zbog čega su Taorska vrela sve popularnija destinacija u Srbiji, ali i kako je nekada izgledala tradicionalna srpska trpeza.

Voditelj će razgovarati i sa prvim avio-mehaničarom u "JAT"-u, Sretenom Cvetkovićem, koji će ispričati kako su se u njegovo vreme održavali avioni.

U studiju će biti i mladi iz "Centra za mlade talente" koji su osvojili brojne vredne nagrade na međunarodnim takmičenjima i na najbolji način predstavili našu zemlju u svetu.

Žika Nikolić će razgovarati i sa Goranom Markovićem, direktorom prodaje "Globaltela", virtuelnog mobilnog operatera osnovanog 2016. godine sa željom da se inovacije u oblasti telekomunikacija plasiraju i na srpsko tržište. Pored pripejd SIM kartice koja pruža internet tarife najjače brzine, Goran će ispričati sve i o novini u "Globaltelu" - prvoj mobilnoj platnoj kartici Globaltel Mastercard.

Foto: Promo

Kao i svakog vikenda, gledaoci će imati priliku da učestvuju u "Žikinim pitalicama" i osvoje vredne nagrade.

Očekuje vas još mnogo zanimljivih priloga, zato budite uz "Žikinu šarenicu" u subotu 12. maja od 8:30 časova na TV Pink!

"Žikina šarenica" - Vaša dobra navika!

#Televizija Pink

#Zdravko Čolić

#emisija

#voditelj

#Živorad Žika Nikolić

#žikina šarenica

'