AKTUELNO

Opasno zgodna i manipulativna devojka tokom jedne noći uspeva da razori živote četvorice muškaraca

Neobična krimi priča sa mnogo komičnih obrta u filmu “Šta muškarci žele” (One Night At McCool’s) iz 2001. na programu Pink 2 je večaras u 22.30 časova. Ovu vrcavu komediju je režirao Harald Cvart, a ulogu opasne zavodnice dodelio je lepoj Liv Tajler. Muškarce, kojima ona tokom jedne noći razara živote, tumače Met Dilon, Pol Riser i Džon Gudmen.

Foto: Promo

Priča počinje kada jedne noći nesrećni konobar Rendi, namučen razmišljanjima kako mu je život dosadan i predvidljiv, na ulici spasi od silovanja zavodljivu Jevel. Ispostavlja se da je u pitanju nameštaljka – Jevel je u dogovoru sa svojim dečkom iscenirala silovanje, kako bi opljačkali nesrećnog konobara. Međutim, ona menja plan, ubija svog dečka i baca se u zagrljaj Rendiju. Oni odmah započinju vezu, Jevel se seli i ubrzo preuzima vlast u njegovom domu. Osim što mu farba i premešta sve po kući, uspeva i da ga nagovori da zajedno pljačkaju.

Foto: Promo

Istovremeno, Jevel je očarala još dvojicu muškaraca koji potajno pate za njom, što takođe koristi za ostvarenje svojih planova. Jedan je Rendijev rođak, a drugi detektiv koji istražuje ubistvo njenog dečka te presudne noći. Svaki od trojice muškaraca ispričaće svoje viđenje čitave situacije, a to dovodi do odgovora – šta Jevel zaptavo želi!

Foto: Promo

Ne propustite krimi-komediju “Šta muškarci žele” večeras u 22.30 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Liv Tajler | Liv Tyler

#Pink 2

#Televizija Pink

'