AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju - Vaša televizija Pink!

Nastavlja se serija uspešnih rezultata kada je merenje gledanosti u pitanju. Televizija Pink u danu iza nas, bila je najgledanija komercijalna televizija.

Pink se izdvaja u posebnoj grupi gledalaca kada je u pitanju ženska populacija među kojom je gledaniji i od Javnog servisa Srbije, kao i u grupi gledalaca od 18 do 49 godina.

Foto: TV Pink

I dalje bez premca najgledaniji inforamativni program svih komercijalnih emitera je upravo Pinkov, pa je tako “Jutarnji dnevnik” naše televizije među 18 najgledanijih emisija u danu, sa neverovatnim udelom u gledanosti od čak 27%, dok je “Nacionalni dnevnik”, najgledanija centralna informativna emisija svih komercijalnih emitera.

Foto: TvPink Printscreen

Dobar trend sledi i “Nacionalni dnevnik u 13h”, koji beleži udeo u gledanosti od čak 22%.

Ponosni smo i što se svakog jutra budite uz Deu i Sarapu, pa je tako “Novo jutro” najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera koji je svoju konkurenciju ostavio daleko iza sebe, dvostruko većim auditorijumom i pozicijom na top-listama.

Foto: RTV Pink

Među 10 najgledanijih emisija u danu na svim televizijama našle su se tradicionalno i serije “Ćerke” i “Elif”, kao i novi formati televizije Pink “Ko je na vrhu” i “Trenutak iz sna” koje je pratila verna milionska publika.

Foto: Printscreen Youtube

U danu iza nas pratili ste i “Zadrugu-porodice zadrugara” sa udelom u gledanosti od čak 21%, kao i uživo uključenja u najpoznatiji rijaliti.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala Vam na ukazanom poverenju. Vaša televizija Pink.

#Gledanost

#Nacionalni dnevnik

#Novo jutro

#Televizija Pink

'