AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju - Vaša televizija Pink!

U danu iza nas televizija Pink je najgledanija televizija u Srbiji, uključujući i Javni servis Srbije, govore zvanična istraživanja agencije Nilsen Audience Measurement.

Pink beleži posebnu prednost u odnosu na sve televizije u grupama gledalaca u urbanim sredinama, među ženskom publikom, kao i u kategoriji od 18-49 godina.

Vaš izbor u danu iza nas bile su tradicionalno serije „Ćerke“ i „Elif“, koje su utorak bile među 10 najledanijih emisija u danu.

Foto: Promo

Milionska publika pratila je gradnju „Kuće od srca“, dok je autorska emisija Ognjena Amidžića imala preko 1.100.000 gledalaca I udeo u gledanosti od čak 26%.

Foto: TvPink Printscreen

Verna publika TV Pink informisala se u „Nacionalnom dnevniku“ koji je najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a fantastične rezultate beleže i popodnevni „Nacionalni dnevnik“ kao i „Novo jutro“ koje je u danu iza nas konkurentske formate ostavio daleko iza sebe.

Foto: RTV Pink

Ne prestaje da vas intrigiraju nova dešavanja u najgledanijem rijalitiju „Zadruga“, pa je tako verna publika pratila i uključenja UŽIVO.

Foto: RTV Pink

Hvala na poverenju! I ostanite uz Vaš Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'