AKTUELNO

Danas je poseban dan na najgledanijoj televiziji ''Pink'' na ovim prostorima. Naime, čak troje dobro poznatih lica koja krase program ružičaste televizije danas proslavljaju rođendan.

Svako od njih je uspešan u svom poslu, a iako su mladi, svom poslu su jako predani i zahvaljujući tome što rade ono što vole, postali su prepoznatljivi i cenjeni u narodu.

Foto: promo

Čuveni novinar i reporter najgledanije emisije o poznatima koja obara sve rekorde iz godine u godinu, Premijere - Vikend specijal, ali i voditelj podkasta Na liniji života, Nemanja Vujičić, danas proslavlja 32. rođendan, a nema sumnje da će Nemanja i ove godine napraviti slavlje za svoje najbliže, prijatelje i porodicu.

Foto: Ustupljene fotografije/ Marija Egelja

Pored Nemanje, lepa voditeljka vremenske prognoze u jutarnjem programu Pink televizije danas takođe slavi rođendan. Atraktivna Marija Egelja svakodnevno obaveštava gledaoce kakvo vreme ih očekuje, a kad je ona na malim ekranima, osmeh je taj koji učini da ni kišno vreme nikome ne pokvari raspoloženje.

Foto: Instagram.com/milan_raonic

A kad Marija odmara, Milan Raonić je tu da oraspoloži pripadnice lepšeg pola. Raonić danas proslavlja 35. rođendan a njegovi zanimljivi prilozi svakako ulepšavaju informativne emsije televizije Pink.

Autor: Nemanja Brajović