AKTUELNO

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić prisetio se, gostujući u najgledanijoj late night emisije 'Ami G Show' na Televiziji Pink, školskih dana, radnih akcija i pisama koje je slao roditeljima.

Ivica Dačić, koji se već decenijama uspešno bavi politikom, u školi je imao odličan uspeh. To potvrđuju i ocene u školskom dnevniku.

- Sve petice, ali se potkrala jedna četvorka iz muzičkog - rekao je Dačić i dodao da iako voli da peva i poznato je da to radi veoma dobro, nije bio horu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nisam imao ni jedan neopravdani - uz osmeh i nevericu je dodao Dačić, koji je ponosni vlasnik dve udarničke značke sa radnih akcija.

Prisetio se da je od 1980. do 1983. godine bio na radnim akcijama

Foto: TV Pink Printscreen

- Prva radna akcija na kojoj sam bio je Beograd. Spavalo se i radilo u Pionirskom gradu, zidale su se zgrade. Ja sam gradio ovaj vaš Beograd - prisetio se ministar, ocenivši da su to bila lepa vremena.

Prvo pismo iz velikog grada

- Pismo je počinjalo sa zdravo drugarice i drugovi. Neša mi je bio cimer, posle smo se okupili...Tada nije bilo mobilnih telefona, komuniciralo se pismima - rekao je uz osmeh Dačić.

Foto: TV Pink Printscreen

U novoj epizodi najgledanije late night emisije 'Ami G Show' na Televiziji Pink gosti su ministri u Vladi Srbije Milica Đurđević Stamenkovski, Ivica Dačić, Siniša Mali i Dalibor Golubović – dvojnik predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Autor: