AKTUELNO

Jos jedan podkast poznate novinarke koji pomera granice i ove srede donosi ispovest čoveka koji je mogao da ima sve, a izgubio je mnogo toga. Za njega kažu da je intrigantna ličnost. On je političar, suprug i otac, a bio je i potpredsedik vlade Srbije u vreme kada je premijer bio Zoran Đinđić. Gost Gordane Uzelac je Čedomir Jovanović.

Podkast pratite na Youtube kanalu Pink.rs u sredu od 20 časova.

Gordana Uzelac, zaštitno je lice Pink Televizije godinama, a neprikosnovena novinarka i voditeljka vodiće dva puta mesečno podkast pod nazivom "BEZ LJUTNJE, MOLIM SA GORDANOM UZELAC".

Foto: Pink.rs

Gordana će u podkastu razgovati o društveno-političkim temama sa svojim sagovornicima i nema sumnje da će naši čitaoci, ali i gledaoci dobiti odgovore na mnoge aktuelne teme današnjice iz oblasti informative, ali i ispovesti koje će šokirati sve.

U novoj emisiji Gordana će ugostiti Čedomira Jovanovića, političara, koji će odgovarati o političkoj karijeri, ali i o detaljima iz privatnog života koje malo ko zna! Sve o ubistvu Ðindjica, Mariji Milošević i Miri Marković i najtežim trenucima u životu Čedomira Jovanovića saznajte u podkastu BEZ LUTNJE, MOLIM SA GORADNOM UZELAC.

Podkast "BEZ LJUTNJE, MOLIM SA GORDANOM UZELAC" realizuju autorka Gordana Uzelac i glavni i odgovorni urednik podkasta Nemanja Pajić.

Autor: Dalibor Stankov