AKTUELNO

Goran Vesić, pravnik, novinar, publicista, političar, i nekadašnji sportski funkcioner biće gost najnovijeg podkasta "BEZ LJUTNJE, MOLIM SA GORDANOM UZELAC".

Podkast možete pratiti na Youtube kanalu Pink.rs u sredu od 20 časova.

Vesić trenutno obavlja dužnost ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Vladi Republike Srbije u drugom mandatu, član je Predsedništva i Glavnog odbora Srpske napredne stranke i kolumnista lista Politika.

Foto: Pink.rs

Pored detalja iz svoje bogate političke karijere Vesić je otkrio neke detalje iz svog privatnog života. Njegovi odgovori na pitanja iznenadili su i samu voditeljku emisije.

Gordana Uzelac, zaštitno je lice Pink Televizije godinama, a neprikosnovena novinarka i voditeljka vodiće dva puta mesečno podkast pod nazivom "BEZ LJUTNJE, MOLIM SA GORDANOM UZELAC".

Foto: Pink.rs

Gordana će u podkastu razgovati o društveno-političkim temama sa svojim sagovornicima i nema sumnje da će naši čitaoci, ali i gledaoci dobiti odgovore na mnoge aktuelne teme današnjice iz oblasti informative.

Podkast Gordane Uzelac gledaćete dva puta mesečno, sredom u 20 sati na Youtube kanalu i portalu Pink.rs.

Podkast "BEZ LJUTNJE, MOLIM SA GORDANOM UZELAC" realizuju autorka Gordana Uzelac i glavni i odgovorni urednik podkasta Nemanja Pajić.

Autor: Dalibor Stankov