AKTUELNO

Ovo smo svi čekali!

Direktor i vlasnik Pink Media Group-e Željko Mitrović objavio je na svom Instagram nalogu snimak iz njegovog Teatra Oden, sa najnovijim informacijama o trenutnim dešavanjima i toku radova.

Vidno raspoložen, pokazao je svojim pratiocima kako sve izgleda, najavljujući pravi spektakl, a društvo mu je pravio proslavljeni glumac Srđan Todorović.

Još samo malo i najmoćnije i najlepše pozorište u Evropi, moj “Teatar Odeon”, počinje sa radom! Mnogo magije i tehnički-unikatnih rešenja implementirao sam kao posebnost koja će svakako biti misterija i lekcija i za brodvejska ali i londonska pozorišta! Zato i na poseban način napravih i otpevah ovu ludačku verziju UPTOWN FUNK-a jer to svakako pripada ovoj po svemu posebnoj pop-rock muzičkoj sceni!

Foto: INSTAGRAM.COM/zeljkomitrovic

Još samo malo i najmoćnije i najlepše pozorište u Evropi, moj “Teatar Odeon”, počinje sa radom! Mnogo magije i tehnički-unikatnih rešenja implementirao sam kao posebnost koja će svakako biti misterija i lekcija i za brodvejska ali i londonska pozorišta! Zato i na poseban način napravih i otpevah ovu ludačku verziju UPTOWN FUNK-a jer to svakako pripada ovoj po svemu posebnoj pop-rock muzičkoj sceni! - napisao je Mitrović na svom Instagram profilu.

Mitrovićevo digitalno pozorište specijalizovano za mjuzikle, pretenduje da bude najprestižnija kuća kulture.

Foto: INSTAGRAM.COM/zeljkomitrovic

U Teatru Odeon svoje mesto na sceni i iza nje naći će oko stotinu zaposlenih među kojima će biti plesači, koreografi, pozorišni reditelji i mnogi drugi mladi i talentovani ljudi koji će svojim talentom opravdati Mitrovićevo poverenje.

Teatar Odeon, digitalno pozorište, već sada nagoveštava da su kvalitet i originalnost ključne stavke koje će oduševiti domaću publiku, a bez sumnje i sve ljubitelje alternativno-bulevarskog rok koncepta u regionu.

Ovom prilikom, Željko Mitrović je i predstavio svoju obradu čuvenog hita "Uptown Funk", u originalnom izvođenju Marka Ronsona i Bruna Marsa.

Autor: Aleksandra Aras