AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju!

Prema zvaničnim istraživanjima agencije Nielsen, u 2017. godini TV Pink je bila ubedljivo najgledanija komercijalna televizija ukupno 359 dana.

31. decembar, Pinkova verna milionska publika, započela je uz jutarnji program Dobro jutro – Dea i Sarapa, podne je provela uz Leu Kiš, a zatim uz Premijeru Vikend Specijal i specijalnu emisiju Zadruga - Posete porodica, dok je poslednji dan 2017. godine, ispraćen uz Pinkovo Novogodišnje Veselje koje pratio svaki peti gledalac u Srbiji, odnosno preko neverovatnih 2.900.000 gledalaca.

Foto: Pink.rs

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Prvi dan u 2018. godini Pink je ubedljivo bio gledaniji u odnosu na sve komercijalne stanice, a pored reprize Pinkovog Novogodišnjeg veselja, Zadruge u direktnom uključenju i novogodišnjeg izdanja popularnog šoua za upoznavanje Izvedi me, pratili ste i filmski program, kako filmove iz serijala Lude godine - Kakav deda, takav unuk, Ljubi, ljubi al’ glavu ne gubi, Došlo doba da se ljubav proba, tako i drugi deo popularnog filma Zona Zamfirova.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: Promo

I juče je preko 1.200.000 gledalaca pratilo je emisije Kuća od srca i AmiG šou, dok su se među najgledanijim emisijama u jučerašnjem danu našle i Zadruga, emisija Premijera, serije Zavet i Elif, ali i repriza emisije Magazin IN i filma Zona Zamfirova.

Foto: Promo

Foto: Dušan Petrović

Ostanite uz Vašu televiziju Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'