AKTUELNO

Neočekivano šok - saznanje u toku Igre istine!

Voditelj muzičkog šoua "Prvi bend Srbije" ,koji intrigira region svakodnevno, Marko Đedović ušao je u InstaGrad ne bi li sa takmičarima video od čega su napravljeni. Znamo da su kreativni i talentovani - zbog toga se, naravno, i nalaze u "Prvom bendu Srbije", a sada je Marko Đedović želeo da izvuče iz takmičara ono što zaista misle ili da pokažu šta su sve kadri da urade - ne bi li izbegli istinu.

Foto: Printscreen

U vrtlogu istina i laži došlo je do skandaloznog suočavanja balerine Jelene Radulović i Sime Tegeltije. Naime, Jelena je obelodanila dugo čuvenu tajnu na očigled potpuno zbunjenih cimera.

"Da ne pričam šta je meni dragi Simo rekao - drugo/treće veče kada sam došla ovde. Prišao mi je uveče i rekao : Jao, ja ne mogu više da izdržim. Meni treba s*ks! Nemogu više da izdržim!" - rekla je Jelena.
"On je oženjen čovek, nemoj tako da pričaš. To su ružne stvari za čoveka koji je oženjen i čija žena ovo sada gleda. " - probao je da smiri Jelenu, Đedović.

Ali nije uspeo! Jelena se još više zainatila da kaže šta ima.

Foto: Printscreen

" I onda sam mu ja rekla : Imaš Kubanke. I onda mi je on odgovorio: Jao, gadne su mi! " - objasnila je situaciju Jelena.
"Slušaj, ovo je pedeseti put da sam te zamolio da mi se ne obraćaš. " - pokušao je Simo da kaže svoje, ali ga je Jelena prekinula.

Foto: Printscreen

"Eto, iznela sam istinu!" - rekla mu je Radulovićeva
"Svaka čast na tvojoj istini. Ti si devojka koja govori istinu. Dajte kameru! - odgovorio joj je Simo.

Foto: Printscreen

"Kamere snimaju - istina je! Prvo veče sam malom Željku rekla to što si ti meni rekao. " - rekla je Jelena Simi i značajno ga pogledala, dok je u momentu u prostoriji zavladao muk.
" Jeste, rekla mi je to, ali ja nisam bio tamo. " - rekao je Željko.
"Ustao si u toku noći, možda je bilo 3,4 ujutru. Prvo si meni prišao. Stajala sam kod ormana, slagala stvari, a ti si rekao: Jao, Jelena ne mogu više da izdržim - meni treba s*ks! " - nadovezala se Jelena.

Foto: Printscreen

"Tebi tako ? " - pitao je zbunjeno Simo.
"Da, meni! I onda se svi pravite ludi i onda Jelena ims jezičinu. Sad ću tek da imam jezičinu!" - odbrusila je Jelena.
" Od kako si ušla i kako si prvi put počela da skačeš po krevetu koji je pored mene i kada sam te upozorio da hoću da spavam - tada sam te zamolio da mi se ne obraćaš. I ti si konstantno bezobrazna. Reaguješ na svaki moj postupak i ako te neko pita i ako te ne pita." - izjasnio se Simo.
"Tek ću da budem bezobrazna!" - odgovorila mu je Jelena.
" Nećeš uspeti da me isprovociraš. Ne znam da li je to tvoj cilj. I dalje ću da te zamolim da mi se ne obraćaš. Ali opet kulturno, jer nećeš uspeti da me isprovociraš." - završio je svoje izlaganje Simo.

Opasne optužbe na račun oženjenog Sime Tegeltije stigle su od balerine Jelene Radulović. Simo se ponašao nevino, a Jelena ubedljivo. Deluje kao da obe strane govore istinu, ali to je praktično nemoguće! Ko tu laže, ko govori svoju istinu, saznaćemo dok nastavimo da pratimo na Insta TV-u "Prvi bend Srbije".

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Insta Tv

#Prvi Bend Srbije