AKTUELNO

Raspametli su žiri kako obradama, tako i autorskom pesmom.

Sada već znamo - nedelja veče je rezervisana za borbu bendova u talent šou koji je pokorio region "Prvi bend Srbije" na Insta Tv-u. Bendovi su briljirali i oduševili kako publiku, tako i žiri koji su činili Bebi Dol, Kiki Lesendrić, Nikola Jovanović - Predsednik, Sajci MC i Žika Todorović.

Foto: Printscreen

Ipak, jedan bend ove nedelje izdvojio se od ostalih. Bend "Okice" u muzičkom takmičenju "Prvi bend Srbije" pobedio je u borbi bendova i probrao najveće sipmpatije eminentnog žirija, ali ni publika nije zaostala u impresijama žirija.

Bend "Okice" nastupao je sa dva kavera: Kaliopi - Kofer Ljubavi i The Prodigy Breathe, ali se svojom autorskom pesmom "U ovim danima" posebno izdvojio od drugih autorskih pesama njihovih talentovanih kolega.

Foto: Printscreen

"Kreativno potpuno. I kada ti pukne glas, to izgleda kao da si to želela da postineš. Jako vam je dobra energija - jako dobro vladate scenom. Tako da GOOD GAME - WELL PLAYED!" - rekao je Nikola Predsednik bendu.
"Ova nedelja nam je donela mnoga radosna iznenađenja. Ne znam da li su bili bolji kaveri ili autorska pesma. Svaka vam čast na hrabrosti da vam uopšte padne na pamet da svirate Prodigy! Bendovi "Mašina", "Okice" i "Godzila" - ne zna se ko ima bolju autorsku pesmu. U ovom šou imaću muke - svaka vam čast! " - bio je komentar Žike Todorovića na bend "Okice"
" Krenula bih citatom: To krati nam dah - Zar ne, zar ne!? Jedna jaka linija, jaka rima. Što bi mladi rekli - nije krindž. Dobra je pesma, dobra balada. Iskreno, šta god da možete da stavite u rege - ja ću reći da je super. Prodigy je kidanje! to nije lako, pogotovo što oni imaju vokale koji su pod teškim procesorima. Ali da ponovim: To krati nam dah - Zar ne, zar ne!? ODLIČNO!" - oduševljeno je komentarisala bend "Okice" Sajsi.
"Izbor sve tri pesme - govori nešto posebno o vama. Verujem da ću se i u satima koji dolaze sećati vaše fraze i hvala vam na tome. Definitivno je da ćemo od vas čuti svašta interesantno. " - rekla je Bebi Dol.

Foto: Printscreen

" Neću da se vraćam na repertoar...prvu pesmu (Kofer ljubavi) ne volim nikako, ali ste u trećoj pesmi bili pravi bend. I svaka vam čast. Vaša pesma može da bude hit. Do sada najbolja autorska pema, po mom mišljenju, sigurno." - poentirao je Kiki Pilot.

Ovonedeljni pobednički bend "Okice" čine Lena Teodosijević, Đorđe Jovanović (vokali), Luka Radulović (gitara), Boris Oštir (bas), Nikola Miljković (klavir i vođa benda) i Vuk Manojlović (bubanj). Ti ljudi su svojom izvedbom ostavili snažan pečat u ovom do sada ne viđenom talent šou, a mi ćemo pratiti pomno da li će sledeći bend moći ikako da im parira ili će ih prevazići.

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Bend Okice

#Insta Tv

#InstaGrad

#Prvi Bend Srbije