AKTUELNO

Očekujte neočekivano.

I ove srede vas na TV Pink od 23 časa očekuje neobična životna priča u novoj epizodi emisije „DNK“. Voditeljka Natalija Simović će dati sve od sebe da uz pomoć najpreiznije DNK analize novim učesnicima donese mir i istinu za kojom tragaju.

Ovog puta, pomoć je zatražio Danijel, koji želi da sazna da li je Jovica, uz kojeg je odrastao, njegov biološki otac. 

On me je takoreći odgajio, bio mi je i majka i otac. Godinama priča da nisam njegov sin – ispričao je Danijel na početku.

Foto: TV Pink Printscreen

Danijelovo odrastastanje bilo je izuzetno teško – majka i otac su se rastali kad je imao sedam godina, a on je sudski pripao majci, dok je mlađi brat pripao ocu.

Kako da vam objasnim, majka moja... Kao da nije bila majka. Stalno je odlazila od njega i ostavljala nas same. Kada su se razveli, mlađi brat je padao sa sprata, sa terase. Nije imao ko da nas čuva – kaže Danijel.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovica smatra da nije Danijelov biološki otac jer je sa njegovom majkom počeo da se zabavlja kad je ona već bila trudna.

Dođe mesec dana, bude tu, pa je nema po tri, četiri meseca, pa opet dođe. Od malena se nije slagao sa bratom, krv nije ista. Ja ga nisam odbacio, ja sam ga odgajio. On mi je u srcu.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog nebrige majke prema njemu veći deo detinjstva proveo je sa Jovicom i smatra ga ocem, a to bi želeo da čuje od Natalije.

Da li je Danijel Jovičin sin i šta će se dogoditi ukoliko nije, saznaćete ako budete uz novu epizodu emisije „DNK“ u sredu 13. januara u 23 časa na TV Pink.

Autor: M.Đ.

#DNK

#Natalija Simović

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka