AKTUELNO

Neočekivano!

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl navodno je viđena kako je u žurbi odvoze u bolnicu, a prenose strani mediji.

Foto: Tanjug AP

Naime, vojvotkinja i vojvoda od Saseksa, Megan Markl i princ Hari, proslavljaju drugi rođendan sina Arčija, a ako je verovati pisanjima američkog magazina, mali Arči je već dobio sestru. Kako tabloid piše u svom najnovijem izdanju, vojvotkinja je pokrenula glasine o ranijem porođaju nakon što je navodno viđena kako je u žurbi odvoze u bolnicu.

Izvor za spomenuti tabloid ispričao je kako je nedugo nakon Harijevog povratka iz Velika Britanije, gde je proveo nedelju dana zbog sahrane princa Filipa, njegova trudna supruga hitno prevezena u crnom SUV-u, a sa obzirom na to da je vojvotkinja trebalo da rodi kod kuće, izvor tvrdi kako je lako moguće da se porođaj već dogodio i to u obližnjoj bolnici.

Foto: Tanjug AP/Joe Pugliese/Harpo Productions

"Cottage" je najbolja bolnica u gradu i poznato je da su njihovi pacijenti redom poznate i bogate osobe. Megan se sigurno moralo nešto dogoditi čim je porođaj kod kuće odlučila zameniti bolnicom – ispričao je neimenovani izvor.

Inače, službene informacije o rođenju drugog deteta odbeglog kraljevskog para još uvek nema, ali sa obzirom na to da je Megan poslednji put u javnosti viđena pre dve nedelje, kada su je paparaci snimili u društvu sinčića, a i do sada je bila poprilično misteriozna kada je reč o trudnoći, pa je istu tako otkrila tek u martu ove godine, mnogi obožavaoci veruju kako bi tvrdnje o rođenju drugog deteta mogle biti istinite.

Foto: Tanjug AP/Steve Parsons

Autor: P.R.

#Princ Hari

#megan markl