AKTUELNO

Ovo se čekalo!

Dugoočekivana druga sezona hit kriminalističke serije "Državni službenik" upravo je počela sa emitovanjem na programu TV Pink. U novim epizodama možete uživati svake nedelje od 20 časova.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

U novoj sezoni "Držanog službenika" više ništa neće biti isto, s obzirom na to da će se desiti neočekivani obrti. Priča se nastavlja tamo gde se završila prva sezona: Lazar (Milan Marić) nije više u Službi, bori se sa sopstvenim demonima i ženinom izdajom, ali kako se situacija zaoštrava, moraće da preuzme kontrolu.

Foto: Promo

U Srbiji su raspisani vandredni parlamentarni izbori i počinje pojačana aktivnost stranih sila. Milojević (Nebojša Dugalić) pokušava da zadrži stvari pod kontrolom iako mu mnogi rade o glavi, pa i najbliži saradnici. U izbornoj kampanji aktivira se, uz rusku pomoć, i Srpski otadžbinski savez na čelu sa Smiljanom Vučetićem (Aleksandar Berček) koji dugo neće shvatiti da je iznenadni uspon njegove partije deo opasnog plana u kome je ugrožena bezbednost zemlje.

Foto: Promo

Paralelno, nekadašnji regionalni rukovodioci službe umiru pod sumnjivim okolnostima i na meti su Bakračev (Radovan Vujović) i Milojevićev otac. Bakrač je u velikim životim preokretima koji utiču na njegovu pronicljivst i odlučivanje u poslu. 

U glavnim ulogama u drugoj sezoni videćete Milana Marića, Žarka Lauševića, Milenu Radulović, Nenada Jezdića, Aleksandra Berčeka, Vaju Dujović, Petra Benčinu, Martu Bjelicu, Ljubomira Bulajića, Dušanku Glid, Sonju Kolačarić, Irfana Mensura, Tanasija Uzunovića, Radovana Vujovića, Nebojšu Dugalića i mnoge druge poznate glumce.

Jedno pitanje biće neizostavno u drugoj sezoni – A ZA KOGA TI RADIŠ? Uživajte u nastavku serije "Državni službenik" upravo na TV PINK!

Autor: Srđan Kuvekalović

#Državni službenik