AKTUELNO

I drugog dana ove nedelje, televizija Pink bila je najgledanija televizija u Srbiji, uključujući i Javni servis, govore jedini zvanični rezulati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Osim toga što je televizija Pink najgledaniji emiter u totalu, ostvarila je prednost i u posebnim kategorijama gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako je ružičasta televizija bila gledanija među publikom starosti od 18 do 49 godina, među istom starosnom grupom ali iz Beograda, a daleko najveću prednost u odnosu na komercijalne emitere ali i Javni servis, TV Pink ostvarila je u kategoriji ženske publike sa gotovo 22 odsto udela u gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Inostrani serijski program tradicionalno je u kategoriji najgledanijeg, pa tako čak tri mesta u top deset najgledanijih formata zauzimaju  serije „Zakletva“, „Dete“ i „Nemoguća ljubav“.

Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” je najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a u samom vrhu gledanosti nalazi se i “Popodnevni dnevnik”.

Foto: TV Pink

Među deset najgledanijih emisija svih emitera je i Pinkova kratka forma vesti, “Minut 2”.

Večernji termin rezervisan je za late night emisiju Ognjena Amidžića, „Ami G Show“, uz koji je bilo 20 odsto auditorijuma. Sa više od million gledalaca, ova emisija je najgledanija u danu, u kategoriji zabavnih emisija.

Pinkova publika pratila je sva dešavanja u rijalitiju “Zadruga”, a na zvaničnoj top listi su direktna uključenja u najgledaniji rijaliti, dok je skoro 22 odsto auditorijuma u kasnom večernjem terminu pratilo „Žurku“ u hiper rijalitiju.

Hvala Vam na poverenju. Ostanite odgovorni! Ostanite i dalje uz vaš Pink!

#Gledanost

'