AKTUELNO

I drugog dana ove nedelje, televizija Pink je bila najgledaniji komercijalni emiter, prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen.

Osim što je u ukupnom broju gledalaca bio gledaniji u odnosu na sve komercijalne emitere, Pink je zabeležio fantastične rezultate i u posebnim grupama gledalaca: kada govorimo o ženama, ali i o publici starosti od 18 do 49 godina, Pink je bio gledaniji od svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa.

Foto: Promo

Ubedljivo najgledaniji serijski program svih komercijalnih emitera je Pinkova serija “Crveni mesec”, koja se sa auditorijumom od skoro 1.350.000 gledalaca našla na četvrtom mestu top liste najgledanijih emisija u danu. U samom vrhu gledanosti su se tokom jučerašnjeg dana našle u serije inostrane produkcije: nova telenovela “Nemoguća ljubav”, kao i “Elif”.

Foto: TV Pink Printscreen

Tradicionalno najgledaniji informativni program svih komercijalnih emitera je Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“, kao i “Popodnevni dnevnik”.

Foto: TV Pink Printscreen

I najhumaniji TV serijal “Kuća od srca” našao se na listi najgledanijih emisija, dok je čak 22 odsto auditorijuma dan završilo uz autorsku emisiju Ognjena Amidžića, “Ami G Show”.

Hvala vam na poverenju! Ostanite uz vašu televiziju Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'