AKTUELNO

Budite uz "Novo jutro" televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu prelistavaju Dražen Ostojić, urednik sportske rubrike u Srpskom telegrafu i Nenad Borovčanin, predsednik Bokserskog saveza Srbije.

- Samo dan nakon obeležavanja godišnjice proglašenja jednostrane kosovske nezavisnosti, na pomoćnom objektu škole koja se nalazi nedaleko od Gračanice, na albanskom jeziku ispisani su grafiti „Kosovo je Albanija“ i „Slava pobednicima“. O ovome, ali i konstantnim provokacijama Prištine i politici reciprociteta Aljbina Kurtija, govoriće u temi Novog jutra Milovan Drecun, predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju.

Foto: Pink.rs

- O položaju transrodnih osoba u Srbiji, operacijama kojima se podvrgavaju ne bi li u potpunosti promenile pol i lični izgled i njihovom psihičkom stanju, pričaće major u penziji Helena Vuković iz udruženja građana "Egal" i specijalista urologije dr Vladimir Kojović.

- O dokumentarnom filmu "Vladalac" koji se bavi životom i karijerom predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, a koji je iz dva dela emitovan na jednoj kablovskoj televiziji, ovog jutra govore Nebojša Krstić, marketinški stručnjak i Predrag Rajić iz Centra zadruštvenu stabilnost.

Video: Pink.rs

- Šta nam donosi retrogradni Merkur koji je počeo 16. februara, šta tačno predstavlja ova astrološka pojava i kako će uticati na znake zodijaka otkriće nam astrolog Olga Jovanović, kojoj ćete moći telefonskim putem da postavite pitanja u vezi sa ovom temom.

- HIT JUTRA rezervisan je za novu pesmu mlade pevačice Milice Popović pod nazivom "Još te ima".

#Novo jutro

'