AKTUELNO

Budite uz "Novo jutro" televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu ovog jutra prelistavaju Saša Milovanović, direktor "Srpskog telegrafa" i Mišel Zubenica, izvršni direktor Centra za međunarodnu javnu politiku.

Ujedinjeno Kraljevstvo će u petak postati prva zemlja koja je napustila Evropsku uniju, posle tri i po godine od referenduma. Kako će se izlazak Britanije odraziti na evropsku porodicu, tema je o kojoj razgovaraće Suzana Grubješić iz Centra za spoljnu politiku, Miroslav Stojanović, nekadašnji dopisnik Politike iz Bona i Ljubiša Ristić, reditelj.

O tragičnoj smrti jednog od najboljih košarkaša sveta svih vremena, Kobija Brajanta, koji život izgubio u helikopterskoj nesreći, o njegovoj ličnosti, karijeri i doprinosu košarci, ali i činjenicama o samom padu helikoptera i mogućim uzrocima ove tragedije, razgovaraće Dragan Jakovljević, prvi trener KK Mladost iz Zemuna, Goran karadžić, bivši košarkaš i Goran Krnet, pilot helikoptera.

Video: Pink.rs/N. Todorović

Nakon kritika dela opozicije zbog izjave da je razočaran njihovom odlukom o bojkotu, američki ambasador u Beogradu, Entoni Godfri, našao se na meti žestokih kritika lidera Stranke slobode i pravde i jednog od prvaka Saveza za Srbiju Dragana Đilasa. O ovoj temi pričaće Nebojša Krstić, marketinški stručnjak.

Povodom njegove knjige "NISAM STIGAO NI DA OSTARIM", koja je svojevrsno svedočanstvo njegovog života, ali i zavidne sportske karijere, ugostićemo proslavljenog srpskog džudistu, Vuka Rašovića.

POD REFLEKTORIMA Novog jutra su Pinkove zvezdice Bojana Radovanović i Katarina Radulović sa kojima ćemo razgovarati o novom animiranom filmu Vreme je za sankanje za koji su one snimile pesmu.

HIT JUTRA rezervisan je za Damira Kedža sa kojim ćemo razgovarati o sinoćnjoj dodeli Mac nagrada.

Videćete i tačku učenika Srpske dopunske škole u pokrajini Baden Virtemberg u Nemačkoj koju su izveli sinoć na svečanoj Svetosavskoj akademiji u Narodnom pozorištu u Beogradu.

#Novo jutro

'