AKTUELNO

Budite uz 'Novo jutro' televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu danas prelistavamo sa Predragom Rajićem iz Centra zadruštvenu stabilnost i Sašom Milovanovićem direktorom  lista Srpski telegraf.

Šta tačno podrazumeva francuski predlog o reformi politike proširenja Evropske unije i na koji način bi njegovo usvajanje uticalona Srbiju i njene evrointegracije, o ovim temama razgovaraćemo sa Suzanom Grubješić, spoljnopolitičkim komentatorom i Prof. dr DejanomMiletićem, predsednikom Centra za proučavanje globalizacije

Tokom javne rasprave o budžetu Beograda stiglo više od 3.000 predloga građana, od kojih je nekoliko stotina postalo deo budžeta, anajveći broj njih se odnosio na unapređenje komunalne infrastrukture.Šta je to što građani zaista žele i koliko je tih želja i ostvarivo. O tome razgovaramo sa zamenikom gradonačelnika Beograda Goranom Vesićem.

Da li je moguć dijalog hrvatskih vlasti i predstavnika srpske zajednice, kakve poruke imamo prilike da čujemo od hrvatskihpolitičara i kako Srbi danas žive u Hrvatskoj, neke su od tema o kojima razgovaramo sa Miodragom Lintom predsednikom odbora SkupštineSrbije za dijasporu i istoričarem Momčilom Diklićem.

Strukovno udruženje policije osudilo je najnoviji napad na policijuod strane predstavnika Saveza za Srbiju, koji se tiče lažnei nformacije da je Policijska ispostava Pantelej jednoj političkojorganizaciji dala prostorije za održavanje skupa. O čemu se zapravo radi i ko pokušava da uruši ugled srpske policije, ovo će nam rećipredsednik ovog udruženja, Nenad Ljubišić.

Povodom predstave "KNJIGA O DŽUNGLI", koja će večeras biti premijerno izvedena na sceni Pozorišta lutaka “Pinokio”, naši gosti biće i glumci ovog pozorišta, Zorana Milošaković-Tasić i LjubomirRistić.

Pod reflektorima će biti glumica Jana Milosavljević, a povod zanjeno gostovanje je nova predstava Beogradskog dramskog pozorišta"Plastelin", u kojoj ona tumači jednu od uloga.

Hit jutra rezervisan je za duetsku pesmu "Manastir" Aleksandre Bursać i Mirka Plavšića.

#Novo jutro

'