AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu emisije "Trenutak iz sna".

Nova, 13. epizoda serijala “Trenutak iz sna” je na program TV Pink i ovog četvrtka od 23 časa. U ovonedeljnoj emisiji upoznaćete novu heroinu, Slobodanku Medić, koja je odlučila da upravo uz pomoć serijala “Trenutak iz sna” promeni svoj izgled, ali i život.

Foto: TV Pink Printscreen

Slobodanka je imala veoma težak život – njena porodica je bežeći od užasa rata i smrti bila primorana da napusti dom. Porodica Medić dolazi u mesto Barajevo, nadomak Beograda, čime menjaju svoj život iz korena.

Bilo je trenutaka kada nisam imala šta da joj dam da jede – rekla je Slobodankina majka, prisećajući se tog strašnog perioda.

Nakon dolaska u Barajevo i užasa koji su doživeli, Slobodankin otac nije mogao da seizbori sa tim, te se odao alkoholu. Prema Slobodankinim rečima, svaki put kad bi popio, postajao je nasilan prema svojim najbližima.

Iz čistog mira me je vezao za fotelju, pa me je tukao – priznala je Slobodanka u suzama pred kamerama emisije „Trenutak iz sna“.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon svih nedaća, još jedna velika tragedija razara porodicu. Taman kada jeSlobodanka mislila da je pronašla sreću, muž je napušta u trećem mesecu trudnoće.

Rekao je da hoće da abortiram, nije želeo da rodim dete. Mnogo mi je teško palo, i dan – danas mi teško pada – priča Slobodanka.

Težak život i problemi sa kojima se susretala, ostavili su dalekosežne posledice naSlobodanku, ali je došlo vreme za velike promene. Tim emisije „Trenutak iz sna“ daće sve od sebe da Slobodanki vrati osmeh na lice i veru u novi život.

Međutim, da bi se započelo sa procesom transformacije, neophodno je da Slobodaka prođe lekarske testove, kako bi se uverili da njeno zdravlje neće biti ugroženo.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče rezultata, ono što nas zabrinjava jeste što ima izuzetno nisku vrednost hemoglobina – bio je zabrinut lekar.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li će zdravstveno stanje dozvoliti intervencije, ili je za Slobodanku svaki san o sreći odavno izgubljen, saznaćete u ovonedeljnoj emisiji.

Osim Slobodankine priče, videćete i kako napreduju potencijalne kandidatkinje Jelena i Katarina u borbi za svoju epizodu „Trenutka iz sna“.

Da li će Jelena i Katarina uspeti u tome i da li će Slobodanka uspeti da krene na put transformacije, saznaćete u 13. epizodi serijala „Trenutak iz sna“ u četvrtak 16. januara od 23 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Tijana Čurović

#Trenutak iz sna

#emisija

#voditeljka

'