AKTUELNO

Budite uz "Novo jutro" televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu prelistavaju Aleksandra Tomić, predsednica skupštinskog Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava i Vasilije Papović, zamenik glavnog i odgovornog urednika dnevnog lista "Alo".

- Intenzivna potraga za Ninoslavom Jovanovićem, poznatijim kao Malčanski berberin koji je osumnjičen za otmicu dvanaestogodišnje Monike Karimanović iz Suvog dola i dalje traje. Dokle se stiglo sa potragom i koliko je važno što se sada ovakvi zločinci kažnjavaju doživotnom kaznom robije bez mogućnost smanjenja kazne, tema je o kojoj razgovaraju prof. dr Gordan Božilović Petrović, advokat i Maja Raković, iz Biora za borbu protiv trgovine ljudima i naš kolega Mladen Mijatović.

Video: Pink.rs/N. Todorović

- Pre tri dana kosntituisana je nova takozvana kosovska skupština. A da li je Kosovo bliže novoj Vladi ili novim izborima, hoće li Srpska lista sesti za pregovarački sto sa Kurtijem, tema je o kojoj razgovaramo sa Slavkom Simićem, poslanikom Srpske liste i potpredsednikom Skupštine Kosova.

- O nacionalnom investicionom programu "Srbija 2025" koga su juče u Palati Srbije predstavili predsednik Vučić i premijerka Brnabić, danas razgovaraju ekonomista Milenko Dželetović i direktor JP "Putevi Srbije" Zoran Drobnjak.

- A za dobru atmosferu u našem studiju pobrinuće se trubački orkestar Dejana Ilića.

#Novo jutro

'