AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu danas prelistavamo sa Borisom Vukovićem, odgovornim urednikom Srpskog telegrafa i Darkom Zlojutrom, pomoćnikom glavnog i odgovornog urednika portala Espreso.

- Posetu turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana Srbiji analiziraćemo sa Sašom Adamovićem, istoričarom i Ognjenom Karanovićem iz Centra za društvenu stabilnost.

- Srpska pravoslavna crkva i srpski narod ove godine obeležavaju veliki jubilej - 800 godina autokefalnosti Srpske pravoslavne crkve. Svečana akademija održana je u Sava centru prilikom čega je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, odlikovan ordenom Svetog Save. Ovim povodom naši gosti biće istoričar Predrag Marković i sveštenik Gligorije Marković, paroh Hrama Svetih cara Konstantina i carice Jelene.

- Nakon parlamentarnih izbora na kosovu i Metohiji, na kojima je Srpska lista ostvarila ubedljivu pobedu i osvojila svih 10 mandata u prištinskom parlamentu, postavlja se pitanje ko će ući u sastav prištinske Vlade i koju politiku u odnosu na Srbiju će ta nova Vlada zastupati. O ovome ćemo razgovarati sa Nebojšom Čovićem, bivšim šefom Koordinacionog centra za KiM.

- U Srbiji se više od 400.000 parova bori sa problemom neplodnosti, Kako pomoć ovim parovima, koji su najčešći problemi sa kojima se oni susrechu, ali kada je vreme da se parovi upuste u proceduru vantelesne oplodnje..o ovome razgovaramo sa Marijanom Arizanović iz Udruženja Šansa za roditlejstvo i doktorom Vanjom Milošević ginekologom akušerom.

- Ovog jutra pod reflektorima biće glumac Nemanja Rafailović, koji će nam pričati o seriji Preživeti Beograd.

- Hit jutra rezervisan je za popularnog pevacca Mirzu Selimovića.

#Novo jutro

'