AKTUELNO

I ove nedelje na TV Pink od 10 časova budite uz najlepše priče iz Srbije, najbolju muziku i aktuelne goste u emisiji “Žikina šarenica”, a Žika Nikolić i Marija Egelja će biti vaši domaćini.

Žika i Marija ugostiće Dragišu Golubovića, predsednika Saveza estradno muzičkih umetnika Srbije, SEMUS. Ekipa emisije “Žikina šarenica” vodi vas u šetnju po Beču, a prilog o zaječarskom pozorištu donosi Milan Raonić.

I ove nedelje, u studio “Žikine šarenice” stižu i muzički gosti. Legendarni folk pevač Mitar Mirić izvešće svoju numeru “Ne svani zoro”, dok će Goca Lazarević otpevati pesme “Što je dobro, dobro je”, “Đinđuva” i “Ćirilica”.

Sa Žikom i Marijom će razgovarati Zoran Dašić Daša iz grupe “Legende”, koja će izvesti pesme “Đerdan”, “Ne pitaj” i “Reci da li je to ljubav”. Na sceni “Žikine šarenice” predstaviće se i Pinkova Zvezda Žarko Stanojević, koji će sa svojim bendom “Asteriks” otpevati numere “Živote moj” i “Crna dama”.

Očekuje vas još mnogo zanimljivih priloga i gostiju, zato ne propustite “Žikinu šarenicu” i u nedelju 8. decembra, od 10 časova na TV Pink!

#najava

#žikina šarenica

'