AKTUELNO

Budite uz 'Novo jutro' televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu prelistavaju Dragomir Anđelković, analitičar i Boris Vuković, odgovorni urednik "Srpskog telegrafa".

Ruski predsednik Vladimir Putin najavio je prekjuče posle sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Sočiju da je Rusija, osim što isporučuje napredno oružje našoj zemlji, spremna i da uspostavi zajedničku proizvodnju oružja sa Srbijom. Šta je sve dogovoreno prilikom posete srpske delegacije Sočiju kada je reč o vojno tehničkoj saradnji dve zemlje, tema je o kojoj govori sa ministar odbrane Aleksandsr Vulin.

Video: Pink.rs/Č. Nikolić

Kosovsko specijalno tužilaštvo podnelo je Osnovnom sudu u Prištini optužnicu protiv šest osoba za ubistvo Olivera Ivanovića . Da li je imala priliku da vidi ovu optužnicu i da li očekuje da će suđenje u slučaju ubistva njenog supruga biti pravedno, tema je o kojoj razgovara Milena Ivanović.

O sve češćim napadima na predsednika Vučića i njegovu porodicu ovog jutra govoriće sa Nebojša Krstić, marketinški stručnjak.

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović juče je sa predstavnicima konzorcijuma "Behtel-Enka" potpisala komercijalni ugovor o izgradnji Moravskog koridora kojim će se povezati Koridor 10 i autoput Miloš Veliki. Kojom dinamikom će biti građen ovaj autoput i koliko je on važna za Srbiju, tema je o kojoj razgovaraju Leonid Vuković, šef projekta autoputa Moravski koridor i Miodrag Poledica, državni sekretar u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Sara Milutinović i Tijana Bogićević predstaviće nam svoju duetsku pesmu pod nazivom Širina.

Hit jutra rezervisan je za Dejana Matića koji će nam predstaviti svoju novu pesmu "Gde ste sada prijatelji".

#Novo jutro

'