AKTUELNO

Budite uz 'Novo jutro' televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu prelistavam sa Jelenom Vukoičić, politikologom i Draženom Ostojićem, urednikom u "Srpskom telegrafu".

- Šta se može očekivati nakon što je specijalni američki izaslanik za Zapadni Balkan, Metju Palmer, poručio da Srbija neće moći da uđe u EU bez priznanja Kosova i da je integracija Kosova rešenje za stabilnost u čitavom regionu? - ovo će biti tema za Nebojšu Čovića, bivšeg šefa Koordinacionog centra za KiM.

- Svi radovi na poslednjoj deonici istočnog kraka Koridora 10 koji će Srbiju spojiti sa Bugarskom su završeni, a prvi automobili novom trasom proći će sledeće subote, 9. novembra, kada je zakazano svečanog otvaranje. Tim povodom moj današnji gost biće Aleksandar Senić, direktor Sektora za izgradnju u "Koridorima Srbije".

- Nakon što je emitovana ispovest Lazara  Lešnjaka u kojoj tvrdi da ga je predsednik opštine Stari grad i njegov kum Marko Bastać brutalno prebio i mučio zbog mreže korupcije u koju su, kako je rekao, obojica bili upleteni, Više tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je juče  pretkrivični postupak protiv predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća. Šta možemo da očekujemo u ovom slučaju?

- U rubrici Hit jutra ugostićemo Aleksandru Tomić koja će nam predstaviti svoju pesmu "Karta za sreću"

#Novo jutro

'