AKTUELNO

Budite uz 'Novo jutro' televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu danas prelistavamo sa Duškom Vukajlovićem, glavnim i  odgovornim urednikom "Alo" i Vladimirom Marinkovićem, potpredsednikom  Skupštine Srbije.

- Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, danas će se sastati sa  predsednikom Francuske, Emanuelom Makronom, od koga će zatražiti  podršku za mali šengen, a neizbežna tema biche i budućnost Evropske  unije. Šta se očekuje od ovog susreta i zašto je on značajan za  Srbiju, o ovim temama razgovaraćemo sa prof. dr Dejanom,Miletićem,  predsednikom Centra za proučavanje globalizacije i Nemanjom  Starovićem, istoričarom.

- Stigla nam je sezona slava i većina je planove o dijeti bacila u vodu  i pomirili su se sa tim da će dobiti koji kilogram...međutim da li je  moguće brinuti i o zdravoj ishrani i tokom slava i praznika i kako  tačno izgleda zdrava i izbalansirana ishrana reći će nam Momčilo  Matić doktor prirodne medicine i Tijana Popović savetnik za,zdravlje i  ishranu.

- Video snimci koji su titlovani i na albanskom jeziku, a na kojima se  vidi ubijeni vođa Islamske države Abu Bakr Al Bagdadi, prema pisanju  prištinske Gazete montirani su na Kosovu i Metohiji. Koliki opasnost  predstavlja prisustvo pripadnika Islamske države na Kosovu I  Metohjiju, ne samo za južnu pokrajinu, već za Balkan i celu  Evropu...tema je o kojoj razgovaramo sa Marijom Đorić stručnjakom za ,bezbednost, Ljubanom Karanom potpukovnikom nekadašnje  kontraobovaštajne službe JNA I Milanom Petrićem stručnjakom za  bezbednost.

- Koliko dugo je prikupljao podatke za svoju novu knjigu "Nikola Pačić  i njegovo doba" i šta še sve čitaoci iz nje moći da saznaju, ovo će  biti pitanja za Zorana Kolundžiju, pisca i direktora izdavačke kuće  "Prometej", a nekoliko primeraka ove knjige poklonićemo i našim  gledaocima.

Hit jutra rezervisan je za pevačicu Tamaru Milutinović.

#Novo jutro

#najava

'