AKTUELNO

Budite uz 'Novo jutro' televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu danas prelistavaju  Jasmina Andrić, urednica časopisa Odbrana i bezbednost i Dragan Vujičić, novinar Večernjih novosti.

Specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Metju Palmer trebalo bi danas, nakon posete Skoplju, da poseti Prištinu. On je izjavio da očekuje da će nova tzv kosovska Vlada suspendovati takse uvedene na robu iz Srbije i BiH, ali i jasno izložiti građanima važnost dijalogai značaj povratka pregovorima. Kakva je sudbina dijaloga Beograda i Prištine, tema je jutra.

Istočni kraj Koridora 10 biće kompletno završen sutra, a otvaranjeje zakazano za 9. novembar. Da li će rok svečanog otvaranja biti ispoštovan i da li su radovi urađeni po najvišim standardima? Gost Novog jutra Zoran Drobnjak, direktor JP Putevi Srbije.

Za jedne Sveti Luka, a za druge Noć veštica. Neki nepisani zakon nalaže da se nikako ne smeju istovremeno poštovati oba. Mnogi ovaj"sukob" shvataju ozbiljno. Šta se i na koji način slavi danas 31.oktobra?

Mogu li deca postati zavisna od mobilnih telefona, tema je o kojoj govori dr Ivica Mladenović, načelnik Klinike za bolesti zavisnosti i Milica Perić Kovalska, jutjuberka.

Pod reflektorima je glumica Nina Nešković, mlada zvezda serije Preživeti Beograd, koja će nam otkriti šta nas sve čeka u novojepizodi ove serije koju na TV Pink možete pratiti u subotu od 21 sat.

Kreatorka Irena Grahovac otkriće nam šta je sve spremila za reviju koja će okviru Fešn selekšna biti održana 4. novembra uBelekspocentru.

A Hit jutra rezervisan je za Acu Lukasa, koji će nam otkriti kada izlazi njegova nova pesma.

Autor: JS

#Novo jutro

#TV Pink

'