AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju!

Pink je u danu iza nas ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter, sa ostvarenim udelom u gledanosti koji je približan zbiru preostalih komercijalnih emitera zajedno. Zvanična agencija za istraživanje gledanosti Nilsen, u izveštaju istaživanja gledanosti, predstavlja da je Pink ubedljivo najgledanija televizija u posebnim grupama gledalaca, čak i od Javnog servisa u grupi gledalaca ženske populacije, dok je u svim ostalim grupama, u udarnom prime time terminu Pink ubedljiviji od ostalih komercijalnih emitera.

Već petu nedelju, najgledaniji serijski program komecijalnih emitera je Pinkova serija „Crveni mesec“, koju je u udarnom prime-time terminu pratilo 20 odsto auditorijuma. 

Foto: TV Pink Printscreen

Tradicionalno u samom vrhu gledanosti su i serije inostrane podukcije: „Elif“, „Njena sudbina“, "Ljubav iz osvete" i „Dženetine suze“

Foto: Promo

Gotovo 1.150.000 gledalaca informiše se u pinkovoj centralnoj informativnoj emisiji „Nacionalni dnevnik“, dok su i ostali formati naše informativne redakcije visokopozicionirani: “24časa” sa Dušicom Spasić, kao i „Novo jutro“ najgledanija jutarnja emisija svih komercijalnih emitera.  

Foto: TV Pink Printscreen

Večernji termin rezervisan je za humani šou „Kuća od srca“, kao i „Ami G show“ uz koji je dan završilo 22 odsto auditorijuma.

Foto: Jelena Simonović, Pink.rs

Uspešno privodimo kraju još jednu nedelju! A uz nas su uvek neka iznenađenja.

Ostanite i dalje uz Vaš Pink

#Gledanost

#Televizija Pink

'