AKTUELNO

Budite uz 'Novo jutro' televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu danas prelistavamo sa Aleksandrom Apostolovskim, novinaromPolitike i prof. dr Dejanom Miletićem, predsednikom Centra zaproučavanje globalizacije.

- O današnjem sastanku predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, saspecijalnim predstavnikom američkog državnog sekretara za zapadni Balkan, Metjuom Palmerom, u Temi Novog jutra razgovaramo sa Ljubinkom Milinčić, glavnim urednikom srpske redakcije Sputnik, ZoranomMilivojevićem, karijernim diplomatom i prof. dr Zoranom Dragišićem saFakulteta bezbednosti.

- Da li kako vremenske promene utiču na trudnice, tema je o kojm jrazgovaramp sa prof. dr Snežanom Rakić, načelnicom porodilišta u GAK Narodni front.

- Slučaj Marka Bastaća, predsednika opštine Stari grad, koga je kum Lazar Lešnjak optužio da ga je brutalno prebio i mučio zbog mreže korupcije u koju su obojica bili upleteni i dalje je u žiži interesovanja javnosti. Za koja sve krivična dela bi Marko Bastać trebalo da odgovara na osnovu svedočenja njegovog kuma i da li je ovo tek početak odmotavanja zamršenog koruptivnog klupka, tema je za goste: Predraga Rajića, iz Centra za društvenu stabilnost, ZlatkaNikolića, kriminologa i Svetozara Vujačića, advokata.

- Šta je novi Instagram trend "Spoted" i zbog čega je on opasan pomlade koji koriste društvene mreže? Ovo će biti tema za Maju Rakovićiz IBŠA Biroa za borbu protiv trgovine ljudima.

-  Pod reflektorima je glumac Gordan Kičić sa kojim ćemo razgovarati o njegovom rediteljskom prvencu, filmu Relana priča čija je premijerazakazana za 12. novembar u Sava centru.

- Hit jutra rezervisan je za Taru Stojanović i Angelinu koje će nampredstaviti svoju duetsku pesmu "Gad".

#Novo jutro

'