AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju!

Za dane vikenda, TV Pink je ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter, gledaniji od drugoplasiranog i trećeplasiranog komercijalnog emitera zajedno. Pored uspešnijih rezultata u ukupnom broju gledalaca, naša televizija je gledanija i u posebnim grupama gledalaca.

Veće poverenje Pinku, čak i od Javnog servisa Srbije, dala je ženska populacija, dok je Pink u odnosu na druge komercijalne emitere ubedljiv u grupi gledalaca urbanih sredina, starosti od 18-49 godina, ali i među gledaocima u prestonici.

Prvog dana vikenda ubedljivo najgledaniji igrani program svih komercijalnih emitera je serija “Crveni mesec” sa približno 1.100.000 gledalaca. U subotu ubedljivo najgledaniji igrani program je takođe pinkova nova serija „Preživeti Beograd“ koja je u svom terminu emitovanja bez konkurencije.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Pored domaćeg igranog programa, za dane vikenda visokopozicionirane su i serije inostrane produkcije: „Elif“, „Njena sudbina“, „Dženetine suze“ i „Ljubav iz osvete“.

Foto: Promo.

Niz uspešnih rezultata nastavlja se i za našu informativnu redakciju, te je tokom sva tri dana vikenda u samom vrhu gledanosti „Nacionalni dnevnik“ kao najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, dok se Srbija budi uz najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera „Novo jutro“.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Pink.rs

Politički talk show Verice Bradić „Hit tvit“ pratila je milionska publika, dok je visoka pozicija na zvaničnoj top listi tradicionalno namenjena „Kontraviziji“.

Foto: TvPink Printscreen

Vikend je rezervisan za formate naše zabavne redakcije. Talk show emisije „Magazin IN“ koji je najgledaniji u terminu svog emitovanja, kao i „Premijera vikend specijal“ sa ekskluzivnom gošćom Severinom.

Foto: Jelena Balić, Pink.rs

Specijalne emisije najgledanijeg rijalitija su vioskopozicionirane na zvaničnoj top listi, pa je tako verna pinkova publika pratila „Zadruga - Nominacije", Vanredno ubacivanje, Izbacivanje, kao i direktna uključenja.

Foto: Pink.rs

Hvala vam na poverenju! Ostanite uz vašu TV Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'