AKTUELNO

Nezapamćeni rezultati gledanosti televizije Pink!

Jubilarnu 25 sezonu Pink je krunisao jučerasnjim rezultatima, kao ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji,prema zvaničnim podacima agencije Nilsen. Prema istraživanjima u danu iza nas, u udarnom terminu, tokom emitovanja prve epizode istorijsko ljubavne serije "Crveni mesec", ukupan broj gledalaca naše televizije jednak je zbiru SVIH preostalih emitera zajedno. Pink je najgledanija televizija u Srbiji i medju posebnim grupama gledalaca, ženskom, publikom starosti od 18 do 49 godina ali i medju gledaocima sa teritorije Beograda. Na zvaničnoj top listi, ubedljivo najgledanija emisija u danu na svim televizijama je prva epizoda istorijskog spektakla „Crveni mesec“ u produkciji TV Pink, dok je među 10 najgledanijih emisija u danu, pet Pinkovih.

Tokom premijernog emitovanja, od 21h, uz Pink je bilo više od polovine ukupnog auditorijuma, što rezultatima potvdđuje da je zapravo, svaki drugi gledalac bio uz „Crveni Mesec“. Prvu epizodu, od samog početka pa do kraja, pratilo je 34 odsto auditorijuma u udarnom prime time terminu, što je jednako zbiru ostalih emitera ZAJEDNO! Neverovatnih 1.600.000 gledalaca ispratilo je početak nove Pinkove serije. U odnosu na ostale slične sadržaje, rezultati serije „Crveni mesec“ daleko su ispred ostalh.

Foto: Promo.

Kada govorimo o posebnim grupama gledalaca, serija „Crveni mesec“ gledanija je u apsolutno svim kategorijama gledalaca, a najveći udeo i razliku u odnosu na drugoplasirani Javni Servis Srbije, vidljive su u grupi gledalaca muške i ženske populacije, urbane, gledalaca starosti od 18-49 godina, kao i gledaoci iz prestonice gde je Pink ostvario znatno veći zbir u odnosu na ostale emitere.

Dan premijera na TV Pink obeležila je nova autorska emisija novog Pinkovog lica. „24časa sa Dušicom“, premijeno možete pratiti svaki radni dan u pola šest, a u svom prvom emitovanju, visoko je pozicioniana na zvaničnoj top listi najgledanijih emsiija.

Foto: Pink.rs

Pinkovim infomacijama se veruje. Uspešan dan je i za infomativnu redakciju koja je u okviru emisije „POSLEDNJA vest“ pratila dolazak turskog predsednika. Pinkova publika pratila je i „Popodnevni dnevnik“, dok je centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ ubedljivo najgledanija informativna emisija svih komecijalnih emitera, među deset najgledanijih emisija u danu. Srbija se budi uz najgledaniji jutarnji program svih komecijalnih emitera „Novo Jutro“.

Foto: TvPink Printscreen

27 odsto auditorijuma noć je završilo napeto uz prvi „Zadruga-Trenutak istine“ koji je pratilo u brojkama 1.100.000 gledalaca. Na listi najgledanijih emisija u danu našla su se i direktna uključenja u Zadrugu.

Pored ubedljivih rezultata pinkove serije „Crveni mesec“, u danu iza nas, serije inostrane produkcije beleže odlične rezultate. Serije „Dženetine suze“, „Ljubav iz osvete“ i “Njena sudbina“ su među osam najgledanijih emisija u danu. Hvala vam na poverenju! Ostanite uz Vaš Pink!

#Gledanost

'